Delta-Temp zet sterke groei verder

Delta-Temp zet sterke groei binnen koelingsindustrie verder

De laatste week zagen we de temperaturen drastisch dalen en de bomen verliezen in sneltempo hun bladeren. De mobiele airco’s staan terug op stal, de adiabatische koelers zijn opgeborgen en onze chillers krijgen één voor één hun onderhoudsbeurt en worden klaargestoomd voor hun volgende opdracht. Verder in dit artikel meer hierover…

2019, het jaar van de bevestiging

Het jaar 2019 is een jaar waar Delta-Temp zijn sterke groei binnen de koelingsindustrie verder kon bevestigen. Dankzij de uitbreiding van onze huurvloot konden we dit jaar nog meer klanten van dienst zijn. Gelukkig maar, want 2019 was een jaar waar alle temperatuurrecords één voor één sneuvelden.

Industriële koeling huren: niet alleen tijdens de zomer

Niet alleen tijdens de hete zomer, maar ook in het voor- en in het najaar deden vele bedrijven beroep op Delta-Temp om de temperaturen bij hun bedrijfsprocessen onder controle te houden. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van industriële koeling huren en weten de vlotte samenwerking met Delta-Temp te waarderen. We kregen aanvragen binnen uit de meest uiteenlopende sectoren: de voedingsindustrie, de farmaceutische sector, kunststof- en rubberindustrie, chemische bedrijven, drukkerijen,... Dit bewijst nog maar eens dat onze chillers breed inzetbaar zijn en flexibel geïntegreerd kunnen worden in verscheidene productieprocessen.

Delta-Temp kent forse groei binnen de koelingsindustrie

Airco hier, airco daar, airco overal...

Eind juni kregen we te maken met de eerste hittegolf van 2019. Wie nog geen mobiele airco of adiabatische koeler had voorzien, greep meteen naar de telefoon en nam met ons contact op om "Aub, zo snel mogelijk iets of wat van koeling te voorzien!". Onze mobiele split-airco toestellen vlogen de deur uit. Dankzij een goed georganiseerd transportbeleid werden onze toestellen snel bij de klant geleverd, die het toestel eenvoudig zelf kon installeren. Ook deze toestellen bewezen opnieuw hun veelzijdigheid: op kantoor, in een winkelruimte, horeca-zaken, serverroom, chocolatiers,... Overal waar koeling nodig was, kon onze AC 6.7kW worden ingezet.

Ook onze adiabatische koelers, de Portacool en Breezer, kenden een enorm succes. Deze verdampingskoelers werden vooral ingezet in grotere ruimtes waar traditionele airconditioning te duur, te omslachtig of te complex is. Denk maar aan grote opslagruimtes, werkplaatsen en ateliers, ruimtes met stralingswarmte van een industriële oven, evenementen (zowel in- als outdoor), enz...

Geen winterslaap voor Delta-Temp

Zoals u in het begin van dit artikel kon lezen worden onze chillers of ijswatermachines nu voorbereid voor hun volgende opdracht: het maken van ijsbanen! Inderdaad, tijdens de winter transformeren wij in Delta-on-Ice en bouwen wij in verschillende steden in België en Nederland tijdelijke ijsbanen. Dus als u binnenkort een kerstmarkt bezoekt en u treft er een ijsbaan aan, denk dan eens aan ons ;-)

U vindt onze ijsbanen in de volgende steden: Antwerpen, Hasselt, Puurs, Oudenaarde, Genk, Beveren, Beringen, Deinze, Luik, Maaseik, Reusel (NL), Son & Breugel (NL), Malden (NL), Oss (NL) en 's Hertogenbosch (NL). Meer info? Bezoek onze website www.delta-on-ice.be of volg ons op Facebook en Instagram.