Waarom koeling huren bij Delta-Temp?

1. Korte of lange termijn?
Dankzij onze weekcontracten kan u heel flexibel de termijn kiezen hoelang u uw installatie wil huren.

2. Levering & installatie
Wij beschikken over alle nodige tranportmogelijkheden om uw toestel bij u te leveren. Onze gekwalificeerde techniekers zorgen voor de installatie, het testen en het in werking stellen van het toestel.

3. Onderhoud
Tijdens de huurtermijn verzorgt Delta-Temp het onderhoud van uw huurtoestel. Zo hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

4. 24/7 ondersteuning
Mocht er zich een storing voordoen, dan zijn onze technici snel bij u ter plaatse om dit te verhelpen. Indien nodig voorziet Delta-Temp u van een vervangtoestel zodat u geen tijd verliest.

5. Modulair uitbreidbaar
Onze installaties zijn modulair uitbreidbaar zodat deze kunnen meegroeien met de groei van uw bedrijf en de daarbij gepaard gaande noden.

6. Geen grote investering
Door uw koelinstallatie te huren vermijdt u het risico van een grote investering en kan u makkelijk een kostenraming op voorhand maken. Wist u trouwens dat koeling huren volledig fiscaal aftrekbaar is?

7. Steeds goed onderhouden toestel
Wij zorgen zelf voor het onderhoud van uw installatie en houden onze toestellen ten allen tijde in topconditie. Zo bent u zeker van een efficiënt, zuinig en milieuvriendelijk toestel.

8. Duidelijk kostenplaatje met tarieven per week
Met onze duidelijke tarieven en weekcontracten heeft u ten allen tijde een perfect zicht op de kostprijs.

9. ‘Try & Buy’
Misschien wilt u eerst een toestel testen vooraleer u tot de aankoop overgaat? Ook in dat geval bent u bij Delta-Temp aan het juiste adres.

10. Verhuur & Verkoop
Of u nu een toestel wenst te huren of te kopen, bij Delta-Temp bent u steeds op het juiste adres. Onze sales engineers zijn gekwalificeerde experts die uw project van A tot Z coachen.

Vergeet voor de komende zomer niet tijdig uw airco, chiller, low-temp unit, rooftop of luchtbehandelingskast te reserveren. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan, onze team helpt u graag verder.