Verhuur & Verkoop van Industriële Koeling

Verhuur Koeling | Mobiele Airco | Chillerverhuur | Comfort- en Proceskoeling

Chillers

Chillers

Chillers of Ijswatermachines,
geschikt voor comfort- en
industriële koeling.

Ontdek onze Chillervloot
Mobiele Airco

Mobiele Airco

Koeling daar waar u het wenst.
Eenvoudig te installeren en
snel inzetbaar.

Mobiele airco huren
Adiabatische koeling

Adiabatische koeling

Ideaal voor ruimtes waar
traditionele airconditioning

te duur of omslachtig is.

Adiabatische koeling

Delta-Temp is uw betrouwbare partner in de verhuur en verkoop van koeloplossingen op maat. Met onze uitgebreide huurvloot van chillers of ijswatermachinesmobiele airco'sairhandlersrooftops en low-temp units zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op vlak van koeling en luchtbehandeling.

Bent u op zoek naar tijdelijke comfortkoeling of mobiele airco? Wenst u tijdens de zomer de temperatuur in uw bedrijf onder controle te houden? Of heeft u nood aan industriële koeling om uw productieproces te optimaliseren? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden u een koeloplossing op maat van uw behoefte.

Verhuur koeling, klimaatbeheersing en verwarming

Delta-Temp beschikt over een uitgebreide en moderne verhuurvloot bestaande uit mobiele airco's, chillers of koudwatermachines (met koelvermogens van 25kW tot 1500kW), adiabatische koelers, rooftops, luchtbehandelingskasten en low-temp units. Elk jaar opnieuw investeren we in onze vloot zodat we onze klanten steeds een modern, milieuvriendelijk en betrouwbaar toestel kunnen aanbieden. 


Koeling huren op maat van uw bedrijf:

  • Klimatisatie of industriële airco huren: Wenst u de temperatuur onder controle te houden voor het comfort van uw werknemers? Of het nu gaat om een kantoorruimte, een winkelpand of een productieruimte: wij hebben vast en zeker de geschikte oplossing
  • Industriële koeling huren: Binnen tal van sectoren is koeling een belangrijke factor. Denk maar aan de koude keten binnen de voedingsindustrie of het koel bewaren van chemische en pharmaceutische producten. Met onze uitgebreide vloot bieden we u een koeloplossing op maat.
  • Proceskoeling huren: Bij heel wat productieprocessen speelt koeling een cruciale rol. Bijvoorbeeld het koelen van proceswater of het koelen van een andere vloeistof, al dan niet via een warmtewisselaar. Ook voor alle benodigde randapparatuur kan u bij ons terecht.
  • Noodkoeling huren: Gaat de vaste koelinstallatie in storing? Of is er een onderhoud gepland? Maak kennis met de snelheid en flexibiliteit van onze koeltechnici. 
Koeling huren ►

Dankzij ons ruim assortiment aan koeling, verwarming en airconditioning bieden wij u altijd een oplossing op maat. 

Daarnaast vindt u bij ons allerlei toebehoren waardoor Delta-Temp uw one-stop-shop is.

Dankzij onze gekwalificeerde en gecertificeerde technici kunnen wij de levering en installatie van uw toestel snel en veilig laten verlopen.

 

Wij staan 24/7 stand-by om uw machine te herstellen of vervangen. Kan het toestel niet onmiddellijk hersteld worden? Dan bieden wij ASAP een vervangingstoestel aan!

Dankzij onze weekcontracten kan u heel flexibel de termijn kiezen hoelang u uw installatie wil huren.

Zo kunnen onze installaties meegroeien met de groei van uw bedrijf.

Zo bent u zeker van een efficiënt, zuinig en milieuvriendelijk toestel.


Nieuws ǀ Projecten