Daar is de zomer, daar is de zon...

Nu de zomer in het land is zien we de temperaturen meteen fors stijgen. In het weerbericht worden er zelfs al pieken van 30°C en meer voorspeld! Bij veel bedrijven in diverse sectoren draait de airco of koelinstallatie intussen op volle toeren. Maar of het nu gaat om comfortkoeling of industriële proceskoeling: veel koelinstallaties hebben te weinig koelvermogen en zijn niet opgewassen tegen zulke hoge temperaturen.

Nochthans is temperatuurbeheersing en klimatisatie binnen talrijke sectoren van cruciaal belang. Denk maar aan het respecteren van de koudeketen binnen de voedingsindustrie, de koeling van servers binnen een datacenter, het bewaren van temperatuursgevoelige producten zoals chocolade of medicijnen, klimaatbeheersing op kantoor, in ziekenhuizen of in woonzorgcentra...

Delta-Temp: koeling huren op maat!

Voor al deze bedrijven biedt Delta-Temp de oplossing om de warme zomer te overbruggen. Met onze uitgebreide huurvloot van chillers, luchtbehandelingskasten, rooftops, low-temp units en mobiele airco's hebben wij zeker en vast de oplossing op maat van uw bedrijf.

Wij zorgen voor een totaaloplossing.

U weet niet hoeveel extra vermogen u exact nodig heeft? Of wat de beste opstelling is om uw ruimte of productieproces op de gewenste temperatuur te krijgen? En wat met de installatie?

Geen nood! Onze ervaren projectleiders staan u met raad en daad bij en geven u het beste advies om u de meest efficiënte oplossing voor te stellen. Met ons eigen transport zorgen onze koeltechnici voor de levering en staan zij in voor de volledige installatie, inclusief slangen, voedingskabels, koppeling, enz... zodat de koelinstallatie binnen de kortste keren operationeel is. U kan alle voordelen van koeling huren bij Delta-Temp hier nog eens nalezen of vraag onze catalogus aan via dit formulier.

Ja, ik heb extra koeling nodig!

Contacteer ons gerust op het nummer 0800 25 25 6 of via email: info@delta-temp.com. Wij helpen u graag verder.