TEAM

Hoe gaan we te werk? 

PLANNING

Onze collega's staan steeds telefonisch en digitaal voor u klaar! Zowel bij vragen over bestellingen, leveringen, installaties, ... als bij problemen kunt u bij hen terecht. 

Een efficiënte planning is de cruciale basis voor onze kwalitatieve service. Daarom zetten wij steeds alles op alles om u vanaf het eerste contact pro-actief op de hoogte te houden. 

PRODUCT MANAGEMENT

Bij Delta-Temp wordt elke Productmanager op regelmatige basis getraind om zijn/haar productkennis up-to-date te houden. Op die manier zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen waardoor zij u nog beter van dienst kunnen zijn en onderseunen bij vragen en/of problemen. 

TECHNOLOGIE EN SERVICE

Onze Technici en Service Engineers helpen onze Productmanagers bij het ​​ontwerpen van complexe systemen op maat van uw noden. Om op de hoogte te blijven van innovatieve machinetechnologieën en wettelijke bepalingen wordt ook voor hen op regelmatige basis opleidingen voorzien. 

ACCOUNTING

Onze boekhouder zorgt voor een gestructureerde en duidelijke facturatie zodat u ook op financieel vlak van alles op de hoogte bent. Voor al uw vragen omtrent berekende voordelen, openstaande facturen, ... kunt u steeds bij hem terecht. 

De flexibiliteit van ons team maakt het verschil!