Delta-Temp breidt huurvloot verder uit!

Delta-Temp groeit!

Delta-Temp groeit snel! Elk jaar krijgen we meer en meer aanvragen binnen van bedrijven om chillers en airhandlers te huren. Daarom hebben we ook dit jaar onze huurvloot verder uitgebreid. Zo kunnen we onze klanten nog beter op hun wenken bedienen met moderne, milieuvriendelijke en zuinige toestellen.

Volledig nieuw in ons aanbod : de DT200

De DT200 is een veelzijdige chiller uit de TAEevo Tech serie van MTA, dat bekend staat om zijn sterke prestaties, hoge continuïteit en betrouwbaarheid. Deze chiller is voorzien van 4 scroll compressoren en 2 koelcircuits. Door zijn robuust ontwerp is hij voorzien voor buitenopstelling en 24/7 operationeel gebruik onder zware industriële omstandigheden.


Daarnaast hebben we onze productlijnen DT25, DT110 en DT400 verder uitgebreid met nieuwe toestellen:

De DT25 is een mobiele chiller met een axiaalventilator, ontworpen voor buitenopstelling. Deze chiller heeft een stevig frame met vorkkokers en is voorzien van snelkoppelingen voor stroom (32A) en water (2” Bauer). De verdamper bevindt zich in een interne buffertank van 140 liter. In combinatie met een scroll-compressor en interne pomp is deze machine uitstekend geschikt voor industriële productieprocessen en voor airconditioningstoepassingen.


De DT110 werkt met twee scroll-compressoren in 1 koelcyclus. Het gebruikte koelmiddel is R410A. Met 2”-bauerkoppelingen voor wateraansluiting en een 63A CEE-voedingsaansluiting is deze ijswatermachine snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Een stevig transportframe met hijsogen en vorkkokers vergemakkelijken het laden en installeren. Deze koelmachine is ontworpen voor procestemperaturen van min 10 tot plus 35 graden Celsius. Het geluidsniveau op 10m afstand bedraagt 60.3 dB.


Onze DT400 werkt met vier scroll-compressoren in twee koelcircuits. Het gebruikte koelmiddel is R410A. Het systeem is uitgerust met een pomp met 3 bar die tot 90m³/u levert. Ideaal koelsysteem voor verhuur dankzij 4"-Bauer-koppelingen als wateraansluiting en laag geluidsdrukniveau. Koelmachine met transportframe, vorkkokers en snelkoppelingen voor water- en voedingsaansluiting.