Delta-Temp, de specialist in tijdelijke ijsbanen

In de laatste rechte lijn naar de eindejaarsfeesten zien we overal kerstdorpjes en -markten opduiken. De warme sfeer, de mooie verlichting, een warme choco of een glühwein, de Kerstman die ons komt groeten... het is een groot gezellig feest!

In sommige pretparken, festivals, steden en grote kerstdorpen kan je zelfs een heuse schaatsbaan vinden. Heb je zelf geen schaatsen, maar je zou het samen met je partner, vrienden of kids wel eens willen proberen? Geen probleem: alles is voorzien zodat je je zonder zorgen op het ijs kan wagen...

De drijvende kracht hierachter? Delta-Temp natuurlijk!

Als full-service leverancier hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met het ontwerpen en installeren van ijsbanen. Ons team van vakspecialisten verzorgt alles van A tot Z : eigen transport van al het nodige materiaal, de montage van de ijsbaan, aansluiting van de koelinstallatie en het gebruiksklaar maken van de schaatspiste.

Daarnaast bieden wij ook heaters aan, zodat uw bezoekers zich lekker kunnen verwarmen op uw event.

U vindt onze ijsbanen op volgende lokaties:
Antwerpen, Genk, Geraardsbergen, Hasselt, Ninove, Oudenaarde, Plopsaland, Schilde, Seraing, Sint-Niklaas, Music For Life, Zelzate, Son & Breugel (NL), Roermond (NL), Reusel (NL)

Meer info over onze mobiele ijsbanen vindt u hier