Klimaatbeheersing laadkaai voedingsbedrijf

Op een dag werd Delta-Temp NV gecontacteerd door een bedrijf actief in het maken van diepgevroren frieten en kroketten. Deze klant had een probleem met ijsvorming aan de verdampers van de diepvriezers.

Deze diepvriezers gaan regelmatig open en dicht voor het laden van vrachtwagens. In de zomer komt warme en vochtige buitenlucht terecht in deze diepvriezers, wat ijsvorming ter hoogte van de verdampers in de hand werkt. Deze diepvriezers staan in verbinding met een ruimte waar alle laadkaaien samenkomen.

Na overleg met onze klant, heeft Delta-Temp NV gedurende de gehele zomerperiode een koelinstallatie geplaatst in deze ruimte. Het idee was om via koeling de ruimte te ontvochtigen.

Als resultaat van onze doorgedreven productkennis en ervaring, heeft Delta-Temp NV een oplossing uitgewerkt op maat van de klant. Het resultaat is dan ook bevredigend: deze installatie heeft een gunstig effect ter hoogte van de verdampers in de vriezers. Het afgevoerde condensaat per week is aanzienlijk.

Delta-Temp NV heeft intussen zijn meerwaarde voor deze klant meer dan bewezen. Met als resultaat dat deze klant reeds enkele jaren beroep doet op ons en wij als een zeer gerespecteerd partner aangeschreven staan.