Implementatie ijswatermachine voor drukkerij

Eind November 2015 kregen wij bij Delta Temp NV een aanvraag voor het plaatsen van een 800kW luchtgekoelde machine voor een grote industriële drukkerij uit Vlaanderen. Deze zou nodig zijn voor het koelen van een nieuwe drukpers. De drukpers, inclusief koelinstallatie, zou begin Januari 2016 reeds operationeel moeten zijn.
 
Na overleg met de klant, heeft Delta Temp NV de noden nauwkeurig afgestemd en hebben wij een luchtgekoelde machine uit onze vloot aangeboden, aangevuld met enkele randapparaten voor een stabiele werking. De aangeboden tweedehandse machine heeft zeer weinig draaiuren en verkeert in uitstekende staat. Deze machine was nagenoeg onmiddellijk beschikbaar. Dit betekent dat de machine vrij snel kon worden geïmplementeerd bij de klant waardoor de vooropgestelde deadline ruimschoots behaald werd!
 
Deze case studie is een weerspiegeling van de efficiënte, snelle en klantgerichte oplossingen die Delta-Temp NV kan aanbieden, dit steeds in samenwerking met zijn installateurs.
 
 Contacteer nu Delta-temp NV voor al uw koeltechnische vraagstukken en u zal, net als bovenstaande klant, onze meerwaarde voor uw onderneming zeer snel waarnemen en te weten appreciëren.