Ontdek onze mobiele koeloplossingen in onze online brochure.

Bij Delta-Temp investeren we regelmatig in nieuwe toestellen. Zo breiden we onze vloot steeds verder uit met moderne en energiezuinige koelmachines en airco-toestellen. De afgelopen maanden voegden we de mobiele rooftop AC10kW, de spotcooler 7.0kW en de 25kW low-temp units toe aan ons assortiment. Hoog tijd dus om onze brochure een fikse update te geven.

Onze algemene catalogus is veel meer dan een voorstelling van Delta-Temp. U ontdekt er ook ons volledig gamma met alle technische specificaties. Daarnaast sommen we ook de voordelen van koeling huren op en ziet u enkele praktijkvoorbeelden van projecten die we in het verleden hebben gerealiseerd. We hechten ook belang aan de toestellen die u bij ons kunt aankopen.

Tenslotte vindt u achteraan een formulier dat u kan invullen om een noodplan op te maken. Indien u dat wenst komt onze product manager langs om dit samen met u te bekijken. Zo heeft u meteen alle gegevens bij de hand mocht het een keertje fout gaan met de koelinstallatie.

U kan onze brochure online doorbladeren. Heeft u liever een gedrukt exemplaar? Geef gerust een seintje via info@delta-temp.com of bel ons op het nummer 0800 25 25 6 en we sturen hem op per post of onze product manager komt hem u persoonlijk overhandigen.

BLADER DOOR ONZE BROCHURE ►    BROCHURE AANVRAGEN

 

Ontdek onze nieuwe brochure 2023