Koeling huren voor de HVAC-installateur.

Tijdens het post-pandemisch tijdperk draait de economie op volle toeren. Hierdoor heerst er wereldwijd een ongeziene schaarste van goederen en grondstoffen. Zo ook binnen de HVAC-wereld: leveringen van koelmachines worden steevast uitgesteld. Ook voor onderdelen is het vaak lang wachten waardoor reparaties niet binnen een redelijke termijn kunnen worden uitgevoerd.

Verhuur industriële koeling: uw redder in nood.

Delta-Temp is intussen met naam en faam bekend bij heel wat industriële HVAC-installateurs. Vaak komen ze bij ons aankloppen om hun eindklant uit de nood te helpen. Dit zijn bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren, scholen, openbare instellingen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, enz...

Om de continuïteit van de klant in kwestie te vrijwaren wordt er dan beroep gedaan op onze tijdelijke koeloplossingen en mobiele airconditioners. Of het nu gaat om industriële proceskoeling of comfortkoeling: een betrouwbare koelmachine is onontbeerlijk.

Maar waarom en wanneer zou men dan een tijdelijke airco inzetten of industriële koelinstallatie huren? Hieronder geven we enkele concrete voorbeelden van het afgelopen jaar waarbij we zowel de HVAC-installateur als zijn eindklant konden verder helpen:

  • Tijdelijke koeling of verwarming voor een nieuwbouw waarbij de HVAC-installatie nog niet geleverd werd.
  • Het overbruggen van onderhoudswerken waarbij de vaste koelinstallatie gedurende een tijd buiten gebruik is.
  • De vaste installatie is in storing gegaan en kan niet meteen hersteld worden.

In al deze gevallen is koeling huren de beste oplossing. Men huurt dan een industriële airco of koelmachine met het vereiste koelvermogen voor zolang het nodig is. Laten de vervangonderdelen op zich wachten en kan de defecte chiller nog niet hersteld worden? Dan kan men de huur flexibel verlengen.

Een HVAC-installatie huren op maat van uw klant

Delta-Temp beschikt over een uitgebreide en moderne chillervloot, met koelvermogens gaande van 25kW tot maar liefst 1,5MW per eenheid. Met onze randapparatuur en accessoires stelt u uw tijdelijke koelinstallatie volledig op maat samen.

Naast onze chillers beschikken we ook nog over krachtige luchtbehandelingskasten, mobiele airco’s, low-temp units, rooftops en mobiele verwarming.

 

Chiller huren verhuur koelmachine

✔️ Uitgebreide chillervloot
✔️ 25kW tot 1,5MW
✔️ Snel inzetbaar

CHILLERVLOOT ►

luchtbehandelingskast of airhandler huren

✔️ Debiet tot 50.000m³/u
✔️ Koelen of verwarmen
✔️ Freecooling

AIRHANDLERS ►

Mobiele airco huren

✔️ Koelen tot 10°C
✔️ Eenvoudige installatie
✔️ Inzetbaar waar nodig

MOBIELE AIRCO ►

Industriële koeling huren

✔️ Koelen tot -10°C
✔️ Hoge energie-efficiëntie
✔️ Snelle installatie

LOW TEMP UNITS ►

Industriële airco huren

✔️ Koelen & verwarmen
✔️ 50kW en 100kW
✔️ Debiet tot 19.000³m/u

ROOFTOPS ►

mobiele verwarming huren

✔️ Heaters & boilers
✔️ Elektrisch of diesel
✔️ Van 15kW tot 750kW 

MOBIELE VERWARMING ►

De juiste temperatuur, waar en wanneer u het wenst.

Wilt u een tijdelijke koelmachine huren om uw klant uit de nood te helpen? Is er extra koelvermogen nodig om productiepieken op te vangen? Wenst uw klant tijdelijke koeling voor een bepaald project? Bij Delta-Temp bent u aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op op het nummer 0800 25 25 6, via dit contactformulier of via email: info@delta-temp.com. Onze project managers helpen u graag verder.

0800 25 25 6 CONTACTEER ONS