Noodkoeling voor serverroom!

Noodkoeling huren? Reken op Delta-Temp!

Vorige week kreeg één van onze product managers een dringende oproep van een klant, actief in de automobielindustrie. Vanuit hun distributiecentrum in Gent versturen zij onderdelen naar vestigingen over gans Europa. De software en de serverroom waar hun systeem op draait is dus een cruciaal onderdeel in hun activiteiten.

Maar door een probleem met hun koelinstallatie schoot de temperatuur in hun serverroom pijlsnel de hoogte in. Hierdoor liepen ze het risico dat de servers zouden oververhit geraken en uitvallen, hetgeen enorme problemen met zich zou meebrengen.

Gelukkig kon Delta-Temp meteen een geschikte oplossing voorstellen en nog diezelfde dag vertrokken 2 koeltechniekers richting klant om hem uit de nood te helpen. Met een DT25 chiller en drie AHU20 luchtbehandelingskasten werd de temperatuur snel terug onder controle gebracht. De continuïteit van hun distributiecentrum bleef gegarandeerd en de klant kon opgelucht terug ademhalen.
 Wenst u in het geval van calamiteiten ook noodkoeling huren? Maak kennis met Delta-Temp: uw trouwe partner inzake industriële koeling, klimatisatie, proceskoeling en mobiele verwarming. Bel voor meer info op het nummer 0800 25 25 6 of via info@delta-temp.com