Wij zijn klaar voor de zomer 2019!

Net zoals vorig jaar breiden we ook dit jaar onze verhuurvloot verder uit om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. In onze nieuwe catalogus 2019 krijgt u een volledig overzicht van onze producten en diensten.

Nieuw: de Breezer

Nieuw in ons aanbod is de Breezer: een krachtige adiabatische koeler met een luchtdebiet van bijna 24.000m³/u. Met de watertank van maar liefst 300 liter kan deze koeler 5 dagen autonoom werken (bij gemiddeld 12u/dag). U hoeft enkele de stekker in te steken en klaar.

De ventilator oscilleert onder een hoek van 70°, waardoor meteen een groot oppervlak gekoeld kan worden. Het toestel is uiterst mobiel met stevige10” wielen en een handvat om het toestel makkelijk te verplaatsen.

AC 6.7kW: betrouwbare topper!

De AC 6.7kW was onze absolute topper tijdens de hete zomer van vorig jaar. Deze krachtige mobiele split-airco is in een handomdraai geïnstalleerd. De slanke vormgeving en de geluidsarme werking van deze mobiele airco-installatie maken deze vorm van luchtkoeling ideaal voor gebruik in kantoren, ziekenhuizen, laboratoria, serverruimtes, printrooms, winkels, horeca, scholen, congrescentra, evenementen, publieke ruimtes, werkplaatsen,... en op tal van andere plaatsen waar behoefte is aan extra verkoeling.

Meer koelvermogen nodig? Ontdek onze chillers!

Uiteraard kan u bij Delta-Temp ook terecht voor het zwaardere geschut: onze chillers of koudwatermachines hebben een koelvermogen van 25kW tot maar liefst 1500kW per unit. Deze chillers kunnen zowel ingezet worden voor comfort- als voor industriële koeling, het koelen van productieprocessen, opslagplaatsen, etc…

Daarnaast kan Delta-Temp ook alle nodige accessoires voorzien zoals lucht- en waterslangen, buffertanks, pompen, etc… Voor de levering en installatie kan u op onze gecertificeerde koeltechniekers rekenen.

 

Heeft u vragen of wenst u meer info? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0800 25 25 6 of via info@delta-temp.com.