Beste wensen voor het nieuwe jaar 2019!

De eindejaarsfeesten zijn voorbij en 2019 is gestart. We willen van de gelegenheid gebruik maken om u, uw familie, vrienden en collega’s onze beste wensen over te maken: een goede gezondheid, veel plezier en vreugde en alle succes toegewenst voor het nieuwe jaar 2019!

Ook dit jaar kan u steeds op ons rekenen voor tijdelijke klimaatoplossingen: verwarming, comfortkoeling of proceskoeling? Met ons uitgebreid machinepark hebben wij steeds een gepast antwoord op uw behoefte.

Tijdelijke verwarming

Tijdens de koude wintermaanden is een goede verwarming onontbeerlijk. Maar misschien heeft uw huidige installatie te weinig warmtevermogen? Of misschien doet er zich een storing of defect voor? U kan in elk geval bij Delta-Temp terecht om u van tijdelijke warmte-oplossingen te voorzien. Voor kleinere ruimtes hebben we onze elektrische heaters GAC-18 ter beschikking. Heeft u meer vermogen nodig? Neem dan een kijkje naar onze heteluchtkannonen GAC-110 of onze dieselheater 200.

Ook onze rooftops RFT50 en RFT100 zijn voorzien van een verwarmingsmodus, dus ideaal voor zowel koeling als verwarming tijdens de overgangsmaanden in de lente of de herfst. Tenslotte hebben wij ook nog mobiele boilers van 465kW en 750kW, ingebouwd in een lichtgewicht container en dus snel en makkelijk te transporteren.

Industriële koeling

Binnen tal van sectoren is proceskoeling van cruciaal belang, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Daarom is onze chillervloot uitermate geschikt, met koelvermogens gaande van 25kW tot maar liefst 1,5MW hebben we zeker en vast een toestel dat aan uw noden beantwoordt. Daarbovenop voorzien wij ook alle mogelijke accessoires zoals voedingskabels, waterslangen, pompen, warmtewisselaars, luchtslangen, enz…

Comfortkoeling

Onze chillers kunnen ook worden ingezet voor comfortkoeling tijdens de warme zomermaanden. Maar ook onze AC6.7-toestellen zijn elk jaar opnieuw een grote hit om opslagruimtes, winkelpanden, kantoren en werkplaatsen van voldoende koeling te voorzien. Tenslotte hebben we nog onze adiabatische koelers VC14 en VC16 met een respectievelijk luchtdebiet van 14.400m³/u en 16.500m³/u.

Heeft u binnen uw bedrijf of onderneming ook in 2019 behoefte aan tijdelijke verwarming, klimaatbeheersing, noodkoeling, industriële- of comfortkoeling? Contacteer ons op het nummer 0800 25 25 6 of via info@delta-temp.com. Onze specialisten zoeken samen met u naar de beste oplossing!