Delta-on-Ice: de ijsbaanbouwers

Stilaan loopt 2018 ten einde en zitten we in de laatste rechte lijn naar de eindejaarsfeesten. In de straten wordt de kerstverlichting opgehangen, op markten en pleinen praalt een grote kerstboom en her en der duiken verschillende kerstmarkten op.

Vele steden en en gemeenten verwennen hun bewoners en bezoekers ook met een echte ijsbaan. En terecht! Een schaatsbaan is gegarandeerd dolle pret voor jong en oud en een boost voor de lokale economie. Maar wie is nu de drijvende kracht achter zo’n ijsbaan?

Delta-on-Ice: powered by Delta-Temp.

Delta-Temp is dé specialist in verkoop en verhuur van industriële koeling. Gedurende de warme zomermaanden voorzien we bedrijven van extra koelvermogen met onze chillers, rooftops en low-temp units. Maar tijdens de winter daalt de vraag naar extra koeling en dan zetten we onze chillers in om ijsbanen te bouwen. Om verwarring te voorkomen opereren we hiervoor onder de naam Delta-on-Ice.

Tot onze portfolio behoren onder andere de grote schaatsbanen op de Groenplaats te Antwerpen en Winterland te Hasselt. Maar ook de middelgrote en kleinere ijsbanen zoals Oudenaarde, Luik, Serain, Beringen, Plopsaland, Reusel (NL) en Son en Breugel (NL) worden door ons gebouwd.

Veel meer dan enkel een schaatsbaan...

Naast het bouwen van de ijsbaan zorgen wij ook voor alle benodigde accessoires zodat iedereen zich op het ijs kan amuseren. Zo voorzien wij ook de schaatsen en schaatshulpjes voor de allerkleinsten, veegmachines en ijsschrapers om de ijsbaan te onderhouden, smeltcontainers om het overtollige ijs te laten smelten, enz…

Wenst u meer info over onze ijsbanen en Delta-on-Ice? Bezoek dan onze website www.delta-on-ice.be of volg ons op Facebook of Instagram. Bezoekt u zelf één van onze ijsbanen, tag dan uw foto’s met #deltaonice