Ijssculpturenfestival ICE MAGIC - Linz

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de bomen verliezen hun bladeren. De warme zomer ligt nu definitief achter ons. Maar bij Delta-Temp blijven we niet stil zitten tijdens de winter, integendeel!

Ice Magic Linz

In het Oostenrijkse Linz vindt van 17/11/2018 tot 06/01/2019 het ijssculpturenfestival plaats. Uiteraard moet de temperatuur diep onder het vriespunt zakken opdat deze prachtige ijssculpturen niet zouden smelten. Zo zou er een constante temperatuur van -6°C moeten heersen gedurende het ganse evenement. Een kolfje naar ons hand uiteraard!

Delta-Temp in actie!

De afgelopen weken waren onze koeltechniekers druk in de weer met onze low-temp units klaar te stomen voor dit project. Elk toestel werd getest en klaargemaakt voor transport richting Oostenrijk. Daarna vertrokken onze ervaren koeltechnici naar Linz (991km) om de low-temp units aan te sluiten en te installeren. Uiteraard was dit een hele uitdaging, maar op 2 dagen was de volledige installatie klaar om op te starten. Al snel daalde de temperatuur onder het vriespunt en konnen de ijskunstenaars het ijs bewerken om er hun mooiste kunstwerken van te maken.