Onze MTA-catalogus is beschikbaar

DOWNLOAD MTA-CATALOGUS

Delta-Temp is binnen de koelindustrie vooral bekend als dé specialist in het verhuren van tijdelijke koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Of het nu gaat om comfortkoeling, proceskoeling of klimaatbeheersing: met onze uitgebreide huurvloot van chillers, airhandlers, rooftops, low-temp units en mobiele verwarmingen bieden wij u steeds een oplossing op maat.


Delta-Temp: officiële MTA verdeler

Maar wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de aankoop van uw MTA-chiller? Als officiële dealer van MTA kan Delta-Temp u van A tot Z begeleiden bij de aankoop van uw MTA-koelinstallatie. 

De belangrijkste voordelen:
1. Een gepersonaliseerde aanpak: Onze project managers denken met u mee en stellen u de meest ideale oplossingen voor.
2. Try-and-Buy: Wilt u echt 100% zeker zijn van uw aankoop? Dan kan u bij ons eerst uw koelmachine huren, en daarna overgaan tot de aankoop.
3. Levering & installatie: Wij verzorgen de levering en eventueel ook de installatie van uw chiller.
4. Onderdelen nabestellen: U kan bij ons terecht voor het nabestellen van benodigde onderdelen.
5. Dienst-na-verkoop: Bij Delta-Temp geniet u van een uitstekende 24/7 support.

 

Download onze MTA-catalogus

Om u een volledig overzicht te geven hebben we onze catalogus online beschikbaar gesteld. Deze bevat alle toestellen, versies en mogelijkheden die u via Delta-Temp kan bestellen. Daarnaast kan u dit steeds raadplegen of downloaden om alle technische eigenschappen en vermogens per toestel op te zoeken.

DOWNLOAD MTA-CATALOGUS

Heeft u nog vragen of wenst u meer info? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0800 25 25 6 of via email: info@delta-temp.com